images

Ucraina: O nouă imagine pentru Vidbir

Postul de televiziune ucrainean a lansat astăzi o nouă imagine a Vidbir 2024 (selecția națională), pentru Concursul Muzical Eurovision.

ADN-ul Muzical al Națiunii este conceptul selecției ucrainene pentru Concursul Muzical Eurovision 2024. Noul logo include logo-ul Eurovision, unde sunt integrate unde muzicale și vibrații. Conceptul a fost creat de Departamentul de Promovare și Design al Suspilne”, a declarat Vlad Khodakivskyi:

“Dezvoltând ideea de ADN muzical al națiunii, am creat un stil vizual modern care poate schimba forme; emoțional, dinamic și viu, la fel ca și spectacolul Eurovision în sine.”

Șefa delegației Ucrainei, Oksana Skybinska, a adăugat:

“Scopul nostru a fost să creăm un design unic pentru selecția națională, pentru mai mulți ani. Să facem echipa națională ucraineană recunoscută atât de ucraineni, cât și de publicul internațional de la prima vedere și de primul sunet. De aceea, a fost important pentru noi să reflectăm esența acestui proiect în design: selecția națională prezintă piese în care este codificat ADN-ul muzical al națiunii și natura muzicii ucrainene actuale pe scena muzicală internațională.”

În acest an, vor fi selectați 20 de artiști care vor face parte dintr-o listă lungă ce va fi publicată până la data de 9 noiembrie. Pentru a alege cei 10 artiști care vor concura în Vidbir, concurenții vor trece printr-o audiție în persoană. Finaliștii vor fi selectați până la 20 noiembrie. Un al unsprezecelea artist va fi ales prin vot online public, iar lista completă a finaliștilor și a wildcard-ului va fi anunțată până la 29 decembrie.

Vidbir 2024 va avea loc în februarie 2024 sub forma unui concert televizat. Rezultatele votului juriului și ale publicului vor determina câștigătorul și reprezentantul Ucrainei la Malmö, în mai 2024.

 

Sursa: eurovoix.com