Noutăți

Paula Seling și Ovi au participat duminică seară (13 aprilie a.c.) la “Eurovision London Party”, un eveniment care a reunit mai mulți reprezentanți ai țărilor din competiția de anul acesta de la Eurovision. Artiștii care ne vor reprez (mai mult)

Paula Seling şi Cezar Ouatu au fost invitaţi la cea de-a doua ediţie a emisiunii “Drumul spre Copenhaga”, difuzată pe 10 aprilie, de la 23.00 (ora României), pe TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro. Cei doi artişti au cântat împreu (mai mult)

Reprezentanţii României la Eurovision 2014, Paula Seling şi Ovi, au participat în weekend la “Eurovision în Concert”. Evenimentul a avut loc sâmbătă seara, pe 5 aprilie, în Olanda, într-un club din Amsterdam. “Eurovision în Concert” est (mai mult)

Prima ediţie a emisiunii “Drumul spre Copenhaga” s-a difuzat în direct, aseară, 3 aprilie, pe TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro. Reprezentanţii României la Eurovision, Paula Seling şi Ovi, au fost invitaţii speciali ai em (mai mult)

Joi, 3 aprilie, de la ora 23.00, la TVR Internaţional, Liana Stanciu vă dă întâlnire cu Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii noştri la Eurovision 2014, într-o emisiune-eveniment numită “Drumul spre Copenhaga”. Proiectul “Drumul spre Copenha (mai mult)