Noutăți

Ieri, 17 aprilie a.c., Paula Seling și Ovi au filmat videoclipul oficial al piesei Miracle, melodie cu care reprezentanții României la Eurovision 2014 vor concura în luna mai, la Copenhaga, în Danemarca. Filmările au avut loc într-un studiou din Bu (mai mult)

Ovi şi Nico au fost invitaţi la cea de-a treia ediţie a emisiunii “Drumul spre Copenhaga”, difuzată pe 17 aprilie, de la 23.00 (ora României), pe TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro. Cei doi artişti au cântat împreună melodia “ (mai mult)

Paula Seling și Ovi au participat duminică seară (13 aprilie a.c.) la “Eurovision London Party”, un eveniment care a reunit mai mulți reprezentanți ai țărilor din competiția de anul acesta de la Eurovision. Artiștii care ne vor reprez (mai mult)

Paula Seling şi Cezar Ouatu au fost invitaţi la cea de-a doua ediţie a emisiunii “Drumul spre Copenhaga”, difuzată pe 10 aprilie, de la 23.00 (ora României), pe TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro. Cei doi artişti au cântat împreu (mai mult)