images

Prima semifinală Eurovision, în direct la TVR | VIDEO

Pe 18 mai a avut loc prima semifinală Eurovision 2021, cea în care a participat și reprezentanta României, Roxen. În Finală s-au calificat Norvegia, Israel, Rusia, Azerbaidjan, Malta, Lituania, Cipru, Suedia, Belgia și Ucraina.

images

Roxen a surprins audiența cu vestimentația

Reprezentanta României la Eurovision 2021 a surprins audiența, la ultima repetiție, cu o ținută complet schimbată față de primele apariții pe scena concursului.

images

Eurovision 2021: Roxen a impresionat audiența la a doua repetiție | VIDEO

Roxen a susținut, miercuri, 12 mai, o nouă sesiune de repetiții pe scena Rotterdam Ahoy, după trei zile în care producătorii evenimentului au pus în aplicare indicațiile primite în urma primelor probe.

images

Roxen promovează „Amnesia" pe scenele virtuale ale pre-party-urilor Eurovision

Roxen este invitată la Concert in the Dark și PrePartyES, spectacole de promovare a pieselor Eurovision organizate de unele dintre cele mai importante platforme online dedicate evenimentului - eurovoix.tv şi eurovision-spain.com.

images

Cinci noi locații din Olanda, prezentate în cărțile de vizită pentru Eurovision 2021

Milioane de telespectatori vor face cunoștință cu o serie de locații de pe teritoriul Olandei ca parte a cărților de vizită pentru Eurovision Song Contest 2021, potrivit RTL și RTV.

images

NOTIFICAREA DE CONFIDENȚIALITATE PENTRU TELEVOTING

Următoarele informații sunt menite să vă ofere, în calitate de participant la televotingul pentru Concursul Muzical Eurovision (Televoting), o sinteză a datelor personale pe care le colectăm și prelucrăm despre dumneavoastră când votați prin telefon și cu privire la drepturile dumneavoastră conform legii pentru protecția datelor.