images

Iar câștigătorii sunt ...

Peste 200 de candidați din întreaga lume au participat la Concursul Show Us Your Style, toți concurând pentru șansa de a face parte din echipa Moroccanoil de profesioniști mondiali ai hair styling-ului la Eurovision Song Contest 2021.

images

Rotterdam: „Rock the Roof”, un eveniment muzical spectaculos | VIDEO

Acoperișurile caselor din Rotterdam vor juca un rol important în perioada Marii Finale a Concursului Eurovision 2021, care are loc în data de 22 mai.

images

Sacha Jean-Baptiste, directorul creativ al spectacolului lui Gjon’s Tears

Coregrafă, dansatoare și producătoare de spectacole, Sacha Jean-Baptiste a fost confirmată de SRF ca director creativ pentru spectacolul Gjon’s Tears de la Rotterdam pentru Eurovision 2021.

images

Roxen despre show-ul pentru Eurovision 2021: "O să fie magic, abia aștept!"

Pregătirile pentru Eurovision 2021 au intrat în linie dreaptă. 33 de țări au înregistrat deja variantele de rezervă pentru situația în care nu vor putea participa fizic din cauza pandemiei.  Reprezentanta României, Roxen, se pregătește în fiecare zi.

images

75% dintre spectacolele live-on-tape au fost înregistrate pentru Eurovision 2021

În noiembrie, EBU a anunțat că fiecare televiziune va crea o înregistrare „live-on-tape” înainte de eveniment. Acestea vor fi utilizate dacă vreun participant nu poate călători la Rotterdam în luna mai din cauza pandemiei sau în cazul în care un interpret trebuie să intre în carantină.

images

Eurovision 2021: Publicul live este luat în calcul ca opțiune

Spectacolele live de la Eurovision Song Contest 2021 s-ar putea să aibă public în sală.