images

Roxen promovează „Amnesia" pe scenele virtuale ale pre-party-urilor Eurovision

Roxen este invitată la Concert in the Dark și PrePartyES, spectacole de promovare a pieselor Eurovision organizate de unele dintre cele mai importante platforme online dedicate evenimentului - eurovoix.tv şi eurovision-spain.com.

images

Australia: Montaigne va folosi spectacolul înregistrat live-on-tape la Eurovision 2021| VIDEO

Postul de televiziune australian SBS a confirmat că Montaigne nu va putea călători la Rotterdam în luna mai dar va concura folosind spectacolul pre-înregistrat live-on-tape.

images

Eurovision 2021: 29 de țări au confirmat participarea la Pre-Party

Anul trecut pre-party-urile Eurovision au fost anulate în mare parte din cauza pandemiei. Situația nu se schimbă foarte mult anul acesta, dat fiind faptul că a fost confirmată anularea petrecerilor din Londra și Amsterdam.

images

Cinci noi locații din Olanda, prezentate în cărțile de vizită pentru Eurovision 2021

Milioane de telespectatori vor face cunoștință cu o serie de locații de pe teritoriul Olandei ca parte a cărților de vizită pentru Eurovision Song Contest 2021, potrivit RTL și RTV.

images

Eurovision 2021: Efendi a dezvăluit detalii scenice despre piesa “Mata Hari” | VIDEO

Reprezentanta Azerbaidjanului, Efendi, a dezvăluit mai multe detalii despre planurile sale pentru punerea în scenă a piesei „Mata Hari”, în luna mai.

images

Eurovision 2021: Gazdele olandeze, onorate cu propriile varietăți de lalele | VIDEO

Tulip Promotion Netherlands (TPN) a dezvăluit că noi soiuri de lalele au fost denumite în onoarea gazdelor concursului din acest an.