images

Cipru: Eleni Foureira a refuzat să participe la Eurovision 2021 | VIDEO

Cântăreața Eleni Foureira nu va concura la Eurovision Song Contest în 2021. Ea dorește să revină pe scenă numai atunci când lucrurile sunt mai bune în ceea ce privește coronavirusul.

Wiwibloggs ne informează că decizia Ciprului se datorează exclusiv preocupărilor legate de Covid-19 și a modului în care acest lucru ar avea impact asupra concursului.

Sursa adaugă că relația lui Eleni cu echipa din Cipru nu este doar profesională. Ea s-a construit pe dragostea și respectul autentic dintre cele două părți și invitația rămâne întotdeauna deschisă.

Dacă nu Eleni Foureira, atunci cine?

Vedetele muzicale din Grecia se îndreaptă spre Cipru ca fiind cea mai bună șansă a lor de a ajunge la Eurovision în 2021. Concurenta Eurovision 2008 Kalomira din Grecia a confirmat recent că Cipru este o posibilitate pentru 2021.

În prezent, printre artiștii interesați se numără Despina Savva din The Voice Australia, steaua Greek X Factor Ian Stratis, kazah-greaca X Factor star Eirini Papadopoulou, Australia Decide act Leea Nanos, Eurovision 2012 Cipru star Ivi Adamou, reality stars Konnie Metaxa & Tasos  Xiarcho, grupul de pop-rock Melisses, pictograma pop Vangelis Kakouriotis și cântăreața/actrița Katerina Stikoudi.

sursa foto: wiwibloggs

***

Săptămâna trecută, EBU a lansat cele patru scenarii pe care le va folosi pentru a ține Eurovision Song Contest 2021 sub eventuale restricții de pandemie. Două dintre scenarii implică un Eurovision cu un public redus, îndepărtat social, în timp ce alt scenariu nu are un public live.

Informații despre cele patru scenarii posibile găsiți AICI.