images

Albumul Junior Eurovision 2020 va fi lansat în curând

Concursul Eurovision pentru copii este la doar câteva săptămâni distanță, dar muzica va sosi mai devreme! Pentru prima dată din 2012, CD care include toate melodiile Concursului din acest an va putea fi cumpărat în curând. Melodiile vor fi disponibile și digital.

Ca în fiecare an, veți putea să redați sau să descărcați melodiile preferate de pe mai multe platforme sau să urmăriți videoclipurile muzicale pe YouTube. Albumul din acest an conține 12 melodii, care vor fi coloana sonoră pentru această perioadă de emoții înainte de concursul propriu-zis.

Albumul digital va fi disponibil începând cu 13 noiembrie, în timp ce CD-ul va fi lansat pe 27 noiembrie.

Concursul Eurovision Junior Junior 2020 va avea loc duminică, 29 noiembrie și va fi transmis în direct din Varșovia, capitala Poloniei, de la ora 17:00, ora Europei Centrale.

Organizatorii anunță că în săptămânile următoare, publicul se va putea bucura de o mulțime de conținut captivant, până la eveniment. De la videoclipuri din culise în timpul înregistrărilor la interviuri extinse cu toți artiștii, până la tot felul de materiale video uimitoare pe canalele de Instagram și TikTok.

sursa foto: EBU