images

Austria: Problemele vocale pe care le-a avut Pia Maria sunt din cauza COVID-19

În urma criticilor aduse primului spectacol live unde ea a cântat „Halo”, purtătorul de cuvânt al postului de televiziune austriac ORF, Eberhard Forcher, a explicat problemele cu care se confruntă Pia Maria.

Joi seară, telespectatorii au criticat prima reprezentație live a artistei austriece la Eurovision Song Contest 2022, din cauza problemelor vocale. Purtătorul de cuvânt al postului de televiziune austriac ORF, Eberhard Forcher, a explicat într-un comentariu pe Facebook că Pia Maria a avut probleme de lungă durată cu laringele și gâtul după COVID-19, care i-au cauzat probleme de respirație.

Forcher a adăugat că, pentru un artist tânăr, monitorizarea in-ear este, de asemenea, ceva cu care trebuie să se obișnuiască.  El a asigurat că totul va fi făcut pentru a îmbunătăți interpretarea live pentru Torino, de exemplu prin coaching vocal. Delegația austriacă îl va angaja și pe Pele Loriano ca antrenor pentru concerte live. Loriano are experiență în ceea ce privește spectacolele Eurovision și coachingul pentru interpretare live.

Săptămâna aceasta, în timpul Israel Calling, LUM!X și Pia Maria au susținut prima lor interpretare live a „Halo”.  Piesa a fost lansată în urmă cu patru săptămâni pe canalul oficial Eurovision. Ulterior, piesa a fost redată în mai multe emisiuni radio.

Sursa text: Eurovoix.com

Credit foto: Eurovision.tv/ ORF