images

Eurovision 2022: Gazdele conferinței de presă au fost dezvăluite

Mario Acampa, Laura Carusino și Carolina Di Domenico vor găzdui conferințele de presă pentru Eurovision Song Contest 2022.

Au fost anunțate cele trei gazde ale conferințelor de presă Eurovision din acest an. Mario Acampa, Laura Carusino și Carolina Di Domenico vor lucra împreună pentru a media conferințele de presă din acest an. Aceste trei gazde au ocupat deja o gamă largă de roluri, de la comentatori până la gazde ale tragerii la sorți a ordinii în concurs pentru evenimentele Eurovision de la RAI. Mario Acampa și Laura Carusino alături de Cristiano Malgioglio și Gabriele Corsi vor fi de asemenea prezenți la Turquoise Carpet, care va avea loc pe 8 mai la Palatul Venaria.

Conferințe de presă sunt organizate pentru fiecare delegație și, de asemenea, printre finaliștii fiecărei semifinale și câștigătorul Eurovision Song Contest din acest an. La fiecare conferință de presă vor participa până la 1500 de membri ai presei, aceștia vor include aproximativ 500 de jurnaliști la fața locului în centrul de presă și alți 1000 care vor accesa evenimentul prin intermediul centrului de presă online.

Mario Acampa a comentat la Concursul de cântece Eurovision pentru juniori din 2017 și l-a înlocuit pe Gabriele Corsi la extragerea din acest an din cauza că Gabriele a fost testată pozitiv la covid înaintea evenimentului.

Laura Carusino a comentat la Junior Eurovision Song Contest la edițiile din 2016 și 2017 ale concursului. Laura a fost, de asemenea, standby-ul Carolinei Di Domenico pentru extragere, la începutul lui 2022, în cazul în care Carolina nu ar putea participa, așa cum a fost cazul lui Gabriele Corsi.

Carolina Di Domenico a găzduit deja anul acesta tragerea la sorti și a fost, de asemenea, purtătorul de cuvânt al Italiei la Eurovision Song Contest. Vă va oferi, de asemenea, comentarii pentru toate cele trei emisiuni live pentru RAI, alături de Gabriele Corsi și Cristiano Malgioglio.

Concursul Eurovision se întoarce în Italia în acest an după victoria lui Måneskin la concursul din 2021 cu piesa „Zitti e Buoni”. Concursul 2022 va fi găzduit pe 10, 12 și 14 mai la PalaOlimpico din Torino. Concursul a avut loc ultima dată în Italia în 1991.

 

Eurovoix.com