images

Eurovision 2022: Încep filmările pentru postcard-uri la Perugia

Filmările postcard-urilor pentru Eurovision Song Contest 2022 au început, Perugia fiind dezvăluită ca prima locație.

Rai a început filmarea postcard-urilor pentru cea de-a 66-a ediție a Eurovision Song Contest. Acestea par să urmeze sloganul concursului „The Sound of Beauty”, Rai filmând în locații pitorești și frumoase din întreaga Italie.

Cinguetterai relatează că filmările au început ieri în centrul orașului Perugia, iar imaginile care vor fi în postcard-uri urmează să fie filmate în restul Italiei în următoarele săptămâni. Rai nu a dezvăluit până acum niciun detaliu referitor la locațiile alese.

Postcard-urile apar înainte de începerea fiecărei reprezentații la Eurovision Song Contest, fiecare țară având o carte de vizită diferită. Ea este folosită în mod tradițional pentru a promova țara gazdă a concursului din acel an sau pentru a arăta artistul care urmează în concurs.

În 2021, cartea de vizită prezenta artiștii într-o casă mică, într-un loc unic din Țările de Jos. Artiștii au înregistrat în fața unui ecran verde în țările lor de origine și apoi imaginile cu ei au fost plasate într-o casă minusculă plină cu obiecte dragi.

Eurovoix.com