images

Eurovision 2022: Dardust, Benny Benassi și Sophie & The Giants vor avea un interval act în semfinale

Dardust, Benny Benassi și Sophie & The Giants vor cânta ca interval act in prima semifinală a Eurovision Song Contest din acest an.

RAI a confirmat că Dardust, Benny Benassi și Sophie & the Giants vor fi interval act în prima semifinală pe 10 mai.  Spectacolul, intitulat „Dansul frumuseții”, va aduce un omagiu muzicii house italiene.

Dardust este un producător de discuri și compozitor italian, care a colaborat cu artiști precum Marco Mengoni, Annalisa, Elodie și Ermal Meta.  De asemenea, nu este străin de Eurovision, după ce a compus piesa lui Mahmood din 2019, Soldi.  Benny Benassi este un DJ și producător de discuri, care este considerat a fi fost un fondator al muzicii electro house prin hitul său din 2002 „Satisfaction”.  Sophie & The Giants este o trupă britanică care a colaborat anterior cu Dardust și Benny Benassi la piesa Golden Nights.

„Dansul frumuseții” este al 2-lea act care a fost dezvăluit pentru prima semifinală, în urma confirmării că Diodato va interpreta melodia sa Fai rumore în timpul spectacolului. Cântecul urma să reprezinte Italia la concursul din 2020 înainte de anularea sa din cauza pandemiei de COVID-19.

Concursul cântecului Eurovision 2022 va fi găzduit pe 10, 12 și 14 mai la PalaOlimpico din Torino.

***

Eurovoix.com