images

Eurovision 2022: Gabriele Corsi renunță la a mai fi gazda tragerii la sorți a ordinii in concurs

Gabriele Corsi, care urma să fie co-gazdă a extragerii ordinii din semifinale pentru Eurovision 2022, s-a retras din eveniment în urma unui test COVID pozitiv.

Gabriele Corsi a dezvăluit pe rețelele de socializare că nu va mai fi co-prezentator al Tragerii la sorți din semifinale pentru Eurovision Song Contest 2022. Actorul, comediantul, prezentatorul de radio și televiziune a fost nevoit să se retragă din eveniment după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19 în acest week-end.

Nu se știe dacă Gabriele Corsi va fi înlocuit de o nouă gazdă sau dacă, în schimb, Carolina Di Domenico va găzdui singură tragerea la sorți.

Tragerea la sorți a semifinalelor Eurovision 2022 va avea loc la ora 12:00 CET pe 25 ianuarie, la Palazzo Madama. Palazzo Madama a fost primul Senat al Regatului Italiei până în 1864. Din 1997 este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și găzduiește în prezent Muzeul de Artă Antică al orașului Torino. Tragerea la sorți va fi transmisă în direct pe canalul oficial de Youtube Eurovision și pe Rai Play.

Torino va găzdui Eurovision Song Contest 2022 pe 10, 12 și 14 mai 2022. Locația gazdă a concursului 2022 este PalaOlimpico. Arena a fost deschisă în 2005 și a găzduit numeroase concerte și evenimente sportive, inclusiv turneele de hochei pe gheață din timpul Jocurilor Olimpice de iarnă din 2006.

 

Eurovoix.com