images

Italia: Încep repetițiile pentru Sanremo 2022

Au început repetițiile înaintea primului spectacol din cadrul Festivalului della canzone italiana di Sanremo, ce debutează pe 1 februarie.

Fotografii care arată repetițiile orchestrei care va sprijini toate spectacolele de anul acesta de la Sanremo 2022 au fost distribuite online. Printre artiștii pozați repetând cu orchestra se numără Emma (a reprezentat Italia la Eurovision 2014) și Fabrizio Moro (a reprezentat Italia la Eurovision 2018).

Festivalul 2022 della canzone italiana di Sanremo urmează să aibă loc în prima săptămână a lunii februarie, între 1 și 5. Titlurile celor douăzeci și cinci de cântece participante la Categoria Mare a celei de-a 72-a ediții a Sanremo pot fi găsite pe site-ul oficial.

În timpul unei conferințe de presă din iunie a fost dezvăluit faptul că gazdele de la Sanremo nu vor fi aceleași cu gazdele viitorului concurs Eurovision Song 2022 pe care îl organizează postul italian Rai. Alberto Bianchieri, primarul orașului Sanremo, a confirmat că Festivalul di Sanremo 2022 se va desfășura cu public în număr restrâns.

 

eurovoix.com