images

Orașul Torino dezvăluie locurile în care va fi EuroClub

Torino a dezvăluit un portofoliu de locații din oraș, care vor servi drept spații oficiale EuroClub, în timp ce Eurovision Song Contest își va avea rezidența în oraș timp de două săptămâni în mai.

În mod tradițional, EuroClub a fost o locație sau un set de locații organizate de Eurovision Host City, unde cei care lucrează la eveniment, precum și fanii, presa și delegațiile, pot merge în orice moment liber. Aceste spații oferă șansa fie de a vă relaxa la mijlocul după-amiezii cu un cappuccino, fie de a vă încălzi în jurul miezului nopții cu o Caipirinha. Totul, de la un ring de dans la o masă prin care oaspeții Eurovision pot socializa.

Locurile sunt, de asemenea, folosite de delegații pentru a găzdui evenimente speciale și concerte legate de artiștii și melodiile lor. Și dacă există o petrecere tematică Eurovision sau o adunare socială care merită să fie organizata, de cele mai multe ori are loc aici.

Anul acesta, a venit rândul orașului Torino să găzduiască festivitățile și au ales nu mai puțin de 10 locații care vor acționa ca spații oficiale EuroClub. În plus, au deschis accesul tuturor. Fiecare dintre locații va oferi, de asemenea, reduceri (de cel puțin 10% față de tarifele obișnuite) deținătorilor de badge-uri, acreditați pe parcursul celor două săptămâni Eurovision în oraș, 30 aprilie - 14 mai.

Acestea sunt singurele EuroClub-uri oficiale din Torino, așa că iată ghidul tău despre unde se vor întâmpla cele mai multe evenimente în timp ce ești în oraș.

Cluburi

Un club de noapte istoric din Torino, Pick-Up Dal 1971 a fost de multă vreme o locație populară pentru nopți de club cu un amestec eclectic de stiluri și genuri. Îndrăgitul local de noapte este deschis până târziu, iar ringul de dans a găzduit de-a lungul anilor o selecție largă de evenimente, petreceri și seturi de DJ.

Situat în spatele Parco Dora, între corso Grosseto și corso Potenza, Clubul Supermarket a fost conceput special pentru muzică live, dar găzduiește și seri speciale, spectacole artistice și evenimente multimedia, de la teatru la literatură și muzică.

Cafenele

Situat la ultimul etaj al Green Pea, considerat primul Green Retail Park din lume, Otium Pea Club găzduiește un lounge bar care este deschis de dimineața până seara târziu și este un spațiu de evenimente unic în oraș, cu accent pe wellness și relaxare.

BAUHAUS este un spațiu multifuncțional situat în curtea Galeriei de Artă Paratissima, sub Mole Antonelliana și în spatele Teatrului Regio. Un bar, bistro și zonă de relaxare, găzduiește evenimente culturale și este în mod tradițional dedicat artelor.

Situat lângă Via Lagrange, în centrul orașului, One Apple oferă mâncăruri simple și naturale într-o arhitectură proaspătă și plină de culoare, în inima centrului orașului Torino. Numele său s-a născut din motto-ul „Un măr pe zi ține doctorul departe”.

Hub-uri

Situată în sediul Lavazza, Nuvola, La Centrale este o fostă centrală electrică construită în 1897 de inginerul torinez Ermenegildo Perini în cartierul Aurora, la doar câteva minute de centrul istoric al orașului Torino. Locația găzduiește spații pentru evenimente, găzduind în mod regulat evenimente culturale și de divertisment într-o locație emblematică.

Snodo este un centru popular din Torino, unde localnicii se îngrămădesc pentru seturi de DJ, un lounge elegant pentru cocktailuri, socializare și bucătărie de înaltă calitate.

Restaurante

La Eataly Lingotto, vizitatorii au șansa de a răsfoi piețele alimentare, de a gusta arome locale la tarabe de delicatese și de a alege dintr-o selecție de opțiuni de luat masa, cu un spațiu în aer liber pentru evenimente speciale.

Prezentat drept „punctul de plecare pentru descoperirea aromelor regiunii”, Osteria Lanterna este situată în zona San Donato. O unitate confortabilă, administrată de o familie, deschisă pentru prânz și cină.

Magazin

Mercato Centrale Torino este situat în Porta Palazzo, cea mai mare piață în aer liber din Europa. Oferă 4.500 de metri pătrați pe trei etaje și 28 de magazine de artizani, un restaurant, o școală de gătit, o berărie, o cafenea și un spațiu dedicat evenimentelor.

Eurovision.tv