images

Polonia: Ochman înregistrează live-on-tape pentru Eurovision

Ochman a filmat live on tape pentru Eurovision Song Contest la Varșovia.

Polonia este țara care a filmat cel mai recent spectacol live on tape pentru Eurovision Song Contest 2022. Ochman a filmat la Studiourile TVP sâmbătă, 19 martie.

Conform regulilor din 2021, fiecare act poate repeta cât timp  dorește pentru spectacolul din cadrul live on tape.  Cu toate acestea,  pentru filmarea spectacolului monitorizat de EBU sunt permise doar trei încercări pe parcursul unei ore. Țara participantă poate alege care variantă urmează să fie utilizată.

Spectacolele live on tape sunt filmate pentru a fi folosite în cazul în care un participant nu poate călători la Torino din cauza COVID-19. Dacă un artist se îmbolnăvește înainte de începerea repetițiilor în Italia, atunci EBU va folosi înregistrarea live on tape.

Cine este Ochman?

Krystian Ochman s-a născut pe 19 iulie 1999 în Melrose, Massachusetts, Statele Unite, din părinți polonezi. Este nepotul tenorului polonez Wiesław Ochman. Are dublă cetățenie, polonă și americană.

În 2020, Krystian a participat la o audiție pentru cel de-al unsprezecelea sezon al The Voice of Poland.  Antrenorul său în emisiune a fost Michał Szpak, care a reprezentat Polonia la Eurovision 2016. Ochman a câștigat spectacolul și, la scurt timp după aceea, și-a lansat single-ul de debut „Światłocienie” (Lumină și umbre).  A urmat apoi, albumul de debut „Ochman”, în 2021.

Krystian a fost selectat să reprezinte Polonia la Eurovision 2022 după ce a câștigat Tu bije serce Europy! El s-a calificat în super-finală și a primit 51% din votul total.

Krystian va evolua în a doua jumătate a celei de-a doua semifinale pe 12 mai.

Credit foto: eurovoix.com