images

Ucraina: Kalush Orchestra a filmat postcardul în Israel

Orchestra Kalush și-a filmat cartea de vizită pentru Eurovision Song Contest 2022 în timp ce se afla în Israel.

Reprezentanții ucraineni la Eurovision Song Contest 2022, Orchestra Kalush, și-au filmat cartea de vizita pentru concursul din Israel. Cărțile de vizită ale tuturor artiștilor concurenți impun ca acestea să fie filmate în fața unui ecran verde înainte de a fi adăugate la alte filme de către postul gazdă RAI.

Orchestra Kalush nu a putut să-și filmeze cartea de vizită în Ucraina, din cauza războiului în desfășurare în țară. Grupul se află în prezent în Israel, ca parte a evenimentului Israel Calling. Și-au filmat cartea de vizită la Agenția Evreiască din Ierusalim.

Cine sunt Kalush Orchestra?

Kalush este un grup de rap format în 2019, format din Oleh Psiuk (rapper), Ihor Didenchuk (multi-instrumentist) și MC Kilimmen (DJ).  Ihor este, de asemenea, membru Go_A, care a reprezentat Ucraina la Eurovision Song Contest 2021.  Anul acesta, Kalush a lansat Orchestra Kalush, care se concentrează pe rap și muzica folk fusion. Tymofii Muzychuk, Vitalii Duzhyk și Sasha Tab s-au alăturat membrilor de bază Kalush pentru acest proiect.

***

Sursă foto: eurovision.tv

Eurovoix.com