Selecția națională

Iată cum va arăta scena Eurovision 2018


Scena pe care vor urca concurenţii următoarei ediţii Eurovision Song Contest întruchipează tradiţia maritimă a Portugaliei. În 2018, muzica europeană se va reuni la Lisabona, pe o scenă inspirată de cele patru coordonate majore ale culturii portugheze: navigaţia, marea, navele şi hărţile.

Sfera armilara, reprezentând model mecanic al principalelor corpuri cerești este principalul element vizual care conturează scena. Designul, conceput de Florian Wieder, cel care a creat şi scena din Kiev, imită mişcarea valurilor şi este inspirat de structura navelor maritime care au făcut din Portugalia una dintre marile puteri ale lumii.

A mai rămas o singură săptămână pentru înscrieri la Selecţia Naţională 2018

Compozitorii care doresc să înscrie piese pentru Selecţia Naţională Eurovision România o mai pot face până pe 15 decembrie 2017.

Piesele pot fi trimise prin poştă, depuse direct la Registratura TVR sau trimise electronic, la adresa eurovision.romania@tvr.ro.

Semifinalele şi finala Selecţiei Naţionale se vor desfăşura pe parcursul lunilor ianuarie şi februarie 2018, organizate în şase oraşe din România, unite în Anul Centenarului de tema alegerii reprezentantului ţării noastre la etapa internaţională a Concursului Eurovision 2018.

Eurovision Song Contest 2018 va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai.  Aşteptările publicului sunt uriaşe, prima serise de bilete pusă în vânzare fiind epuizată în mai puţin de o oră.

Sursa foto: eurovision.tv


Scrie ceva frumos

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.