images

Albania dezvăluie cele 26 de melodii concurente la Festivali i Këngës 59

Este din nou acea perioadă a anului: selecția națională din Albania, Festivali i Këngës 59 (FiK59), este gata să lanseze sezonul național final.

Pe 16 noiembrie, postul național de televiziune RTSH a lansat toate cele 26 de melodii concurente, după ce luna trecută fuseseră anunțați cei 26 de artiști concurenți, pe listă aflându-se inclusiv nume cunoscute precum Orgesa Zaimi, Era Rusi, Mirud și Inis Neziri.

Cele 26 de piese ale FiK59 vor concura în cadrul cunoscutului festival al cântecului albanez în perioada 17- 26 decembrie. Iar una dintre aceste melodii va câștiga prestigiosul festival și va reprezenta Albania la Rotterdam, în 2021, scrie wiwibloggs care publică  și lista celor 26 de piese AICI.

AFestivali i Këngës 59 va avea loc în perioada 17 -26 decembrie, în funcție de condițiile dictate atât de pandemia de coronavirus, cât și de vreme. Într-un efort de a reduce la minimum transmiterea noului coronavirus, FiK59 va avea loc într-o locație lângă Piața Italia din Tirana. În plus, pe scenă se vor afla maximum șapte persoane în același timp.

Foto: Agim Poshka, unul dintre cei 26 de concurenți