images

Eurovision se întoarce din nou pe 19 iunie!

Al treilea sezon al ”Eurovision Again” va începe pe 19 iunie și, ca și cel precedent, în fiecare lună, fanii vor avea șansa de a urmări din nou una dintre edițiile anterioare ale Eurovision Song Contest.

images

Salvador Sobral: „Am spus niște prostii după ce am câștigat Eurovision”

Deține recordul pentru cele mai multe puncte obținute vreodată la Eurovision. Cu toate acestea, câștigătorul Portugaliei din 2017, Salvador Sobral, a stârnit controverse cu comentariile sale chiar din momentul în care a primit celebrul trofeu de sticlă.

images

Austria: Vincent Bueno nu mai are intenția de a concura la alte competiții

După ce a participat la Eurovision 2021, Vincent Bueno, reprezentantul Austriei, a declarat că nu intenționează să mai ia parte la alte concursuri.

images

Voilà: Barbara Pravi dezvăluie primele sale turnee europene în Belgia și Olanda

Luna trecută, la Rotterdam, a urcat pe tabela cu puncte de la Eurovision 2021 și aproape i-a adus țării sale cea de-a șasea victorie în concurs. Acum, franțuzoaica Barbara Pravi se întoarce în Olanda, unde celebritatea ei este stabilă și intactă.

 

images

Bari ia în considerare participarea la licitație pentru a găzdui Eurovision Song 2022

Primarul din Bari a anunțat că municipalitatea se gândește în prezent dacă va licita să găzduiască Eurovision Song Contest 2022.

images

183 de milioane de telespectatori la concursul Eurovision

Concursul Eurovision Song Contest, cel mai mare eveniment de muzică live din lume, a fost văzut de 183 de milioane de telespectatori pe 36 de piețe.

 

Roxen - Amnesia