images

Voilà: Barbara Pravi dezvăluie primele sale turnee europene în Belgia și Olanda

Luna trecută, la Rotterdam, a urcat pe tabela cu puncte de la Eurovision 2021 și aproape i-a adus țării sale cea de-a șasea victorie în concurs. Acum, franțuzoaica Barbara Pravi se întoarce în Olanda, unde celebritatea ei este stabilă și intactă. 

Luni, cântăreața franceză a lansat primele opt opriri ale turneului său european. Va vizita atât Belgia, cât și Țările de Jos, în perioada 28 martie - 7 aprilie 2022. Fanii Benelux vor fi încântați să o audă pe ”chanteuse à demi” în persoană și în toată gloria ei.

Scriind pe Instagram, Barbara a spus: „Sunt super bucuroasă să vă dezvăluiesc primele întâlniri ale turneului meu european!!! Vânzările se vor deschide miercurea viitoare la ora 10 dimineața. Ne vedem curând, păsările mele! Nebunie!"

Barbara Pravi în turneu: opt orașe în 10 zile.

Quelle folie, într-adevăr. Barbara Pravi va vizita opt orașe în doar 10 zile. Ea va începe turneul la Melkweg, Amsterdam, un loc cunoscut pentru găzduirea mai multor ediții ale Eurovision in Concert în trecut. Din păcate, fanii olandezi care încă nu și-au cumparat biletele vor trebui să caute o altă opțiune, deoarece concertul este deja epuizat. C’est complet!

Bruxelles și Liège sunt următoarele opriri pe 29 și 30 martie. Acestea sunt singurele opriri belgiene din programul ei până acum.

Înapoi în Olanda, Barbara va cânta la Nijmegen, Eindhoven, Groningen, Rotterdam și Utrecht. Știți ce s-a întâmplat ultima dată când Barbara Pravi a cântat la Rotterdam ... așa că pregătiți-vă să experimentați toate simțurile.

Nu există alte date confirmate până acum în afara Franței. Dar este inutil să spun că va avea o primăvară plină în 2022. Pe măsură ce lumea se va deschide, fără îndoială se va deschide și domnișoarei Pravi!

Acasă, Barbara și-a vândut deja biletele in prima noapte în Le Trianon din Paris și a adăugat o a doua întâlnire pe 2 martie 2022.

Le Trianon este o sală celebra din Paris, care a primit numeroase nume mari. Rihanna, Fifth Harmony și M.I.A. s-au alternat pe acea scenă, precum și vedeta Eurovision 2012 Anggun.