images

Australia: Montaigne lansează la radio melodia Eurovision 2021 „Technicolor”

Deși lansarea oficială la Eurovision 2021 are loc pe 5 martie, Montaigne și-a prezentat piesa astăzi la postul de radio australian Triple J. Și a confirmat, de asemenea, participarea la concursul din Rotterdam în luna mai. 

„Technicolor” este o melodie dance-pop optimistă, cu versuri amuzante. Piesa include o parte în care Montaigne afirmă: „Dar am putere, da!  Miezul nopții este ora, da!  E timpul să vă scoateți (hainele) mantiile! ”

În timpul reprezentației corul are un moment important, atunci când Montaigne cântă: „Tehnici, tehnicolor, dacă stăm împreună, putem face orice”. În intensitatea spiritului de petrecere, piesa îi permite lui Montaigne să-și etaleze vocea, cu un moment special.

Cântecul are o mulțime de momente care sugerează că Montaigne va aduce o scenă îndrăzneață, însoțită de culori neon și lasere, la Rotterdam.

Montaigne a încărcat un fragment din melodie pe Instagram: https://instagram.com/actualmontaigne?igshid=1kjzd73i9x8u2.

Ghidul lui Montaigne pentru a scrie cântecul Eurovision perfect

Montaigne a dat și instrucțiunile pentru ceea ce crede ea că ar trebui să fie piesa Eurovision perfectă - și spune că toate acestea elemente le are „Technicolor”. Ea afirmă că piesa perfectă ar trebui să aibă cel puțin o schimbare cheie, numeroase schimbări dinamice, „cu cât mai multe, cu atât mai bine” și un moment surprinzător care să conducă la „năzbâtii” pe scenă.

Acum depinde de Montaigne și de echipa ei să pună la punct pachetul complet care va fi prezentat pe scena din Rotterdam.  Ea a spus că sunt multe idei și că că este doar o chestiune de timp să le pună în practică.

„Technicolor” a fost scrisă de Montaigne și de compozitorul și producătorul australian Dave Hammer, cunoscut pentru colaborarea sa cu artiști australieni precum: Lime Cordiale, Genesis Owusu, Thundamentals și Mia Rodriguez.

Montaigne este „99% sigură” că va participa la Rotterdam.

Deși rămâne o doză de nesiguranță legată de pandemia Covid-19, Montaigne spune că este „99% sigură” că delegația australiană va putea călători la Rotterdam în luna mai.

Ea a salutat liniile directoare de sănătate și siguranță pe care EBU le-a lansat recent, inclusiv testarea regulată și a spus că se va vaccina înainte de a pleca la Rotterdam, iar la reîntoarcerea în Australia va intra în carantină timp de două săptămâni.

Călătoria Eurovision a lui Montaigne

Montaigne a câștigat finala națională a țării sale: Australia decide în 2020. Ea ar fi trebuit să reprezinte Australia la Eurovision 2020 cu piesa „Don’t Break Me”. Finala națională a Australiei a fost anulată pentru 2021, iar Montaigne a început să lucreze, creându-și piesa pentru a participa la Eurovision 2021. Pe parcurs, ea a împărtășit procesul creativ fanilor. La începutul acestui an, Montaigne a dezvăluit că Diane Warreni,   compozitoarea premiată de mai multe ori cu Grammy, i-a oferit o piesă pentru Eurovision, dar, în cele din urmă, Montaigne s-a hotărât să își creeze ea melodia perfectă.

Melodia Eurovision 2021 „Technicolor” a lui Montaigne va fi lansată oficial vineri, 5 martie.