images

Bulgaria participă cu Intelligent Music Project la Eurovision 2022

Supergrupul rock Intelligent Music Project împreună cu Ronnie Romero vor reprezenta Bulgaria la Torino cu piesa „Intention”.

Participarea trupei a fost anunțată la o conferință de presă susținută de CEO-ul postului de televiziune BNT, Emil Koshlukov, și Dr. Milen Vrabevski, creatorul Intelligent Music Project.

Poate cea mai mare surpriză este că zeul rock-ului Ronnie Romero (vocalistul legendarului Ritchie Blackmore's Rainbow) va fi în fruntea ansamblului. Trupa îi mai include pe Bisser Ivanov, Slavin Slavchev (câștigătorul X-Factor Bulgaria), Ivo Stefanov, Dimiter Sirakov și bateristul Stoyan Yankoulov.

Fanii Eurovision îl vor recunoaște pe Stoyan Yankoulov de la cele două participari ale sale anterioare la concurs cu vocalistul Elitsa. Voda (Water) a terminat pe locul 5 la Helsinki 2007, în timp ce Samo Shampioni a ratat cu puțin un loc în Marea Finală la Malmö 2013.

Dacă vă plac melodiile hard-rock, conduse de riff-uri de chitară și clape captivante, există o mulțime în portofoliul Intelligent Music Group de care să vă bucurați online.