images

Concertele Eurovision Home revin ca parte a evenimentelor online

Pe site-ul oficial al Eurovisionului s-a dezvăluit că ediția din acest an va fi însoțită de diverse evenimente online pe Instagram, TikTok și YouTube, care includ întoarcerea concertelor Eurovision Home.

Până în prezent, s-a dezvăluit că Victoria din Bulgaria și Destiny, reprezentanta Maltei, vor face Q&A (întrebare și răspuns).

Elvețianul Gjon’s Tears și britanicul James Newman pregătesc conținut pentru Instagram, iar austriacul Vincent Bueno va lansa Music First pentru canalul de YouTube al Eurovisionului.

Din 28 aprilie, Krista Siegfrids va fi gazda evenimentului „Krista Calling”. Lista online include și Eurovision Song Celebration: Live-on-Tape, care va avea premiera la o săptămână după Eurovision - în 28 și 29 mai pe canalul oficial de YouTubeEurovision Song Celebration prezintă înregistrările Live-on-Tape din toate cele 39 de piese care vor participa la ediția din 2021.

Primele două confirmate pentru concertele Eurovision Home pe Instagram sunt The Black Mamba din Portugalia și Go_A din Ucraina, în 15 și 23 aprilie, ora 20 : 00 CET.

Concertele Eurovision Home au fost difuzate pentru prima dată anul trecut ca o serie de șapte episoade pe YouTube. Ele conțineau piese care ar fi trebuit să concureze la Eurovision 2020 și unii dintre cei mai memorabili artiști care au apărut la Eurovision Song Contest.

Calendarul evenimentelor îl găsiți pe eurovision.tv/calendar.

foto: eurovision.tv/theme