images

Eins, zwei, drei! Povestea Go_A din „Dancing Lasha Tumbai” a lui Verka Serduchka | VIDEO

Ei sunt ansamblul electronic de folk care ar fi participat la Eurovision Song Contest 2020 reprezentând Ucraina.

Și chiar dacă concursul a fost anulat, Go_A au găsit o mulțime de modalități de a se menține activi în ultimele săptămâni. Cel mai recent, aceștia au lansat una dintre cele mai notabile remake-uri ale unui hit din Ucraina - un cover după „Dancing Lasha Tumbai” de Verka Serduchka.

Trupa ucraineană a organizat un vot pentru a decide ce melodie se potrivește stilului lor unic. Succesul iconic de acasă a câștigat peste alte trei opțiuni: „On fire” al lui Roop, „Rise Like a Phoenix” și „Hallelujah Hard Rock” al lui Lordi. Conform legilor privind distanțarea socială, videoclipul live a fost filmat la ultimul etaj al clădirii UA: PBC. Coperta lor a finalistului din 2007 și a hitului peren, afișează atât o nouă interpretare a melodiei, cât și o nouă latură a trupei de folk, care a optat pentru o perspectivă rock mult mai germanică și progresivă. Se potrivește surprinzător de bine cu stilul lor popular.

Ucraina la Eurovision 2021

Trupa Go_A a fost selectată pentru a merge la Eurovision 2021, fiind unul dintre primii participanți ai viitoarei ediții confirmați.

Într-o declarație distribuită în ziua în care Eurovision 2020 a fost anulat, trupa a scris: „Suntem încântați să vă informăm că vom reprezenta Ucraina anul viitor la Eurovision 2021. UA: FIRST și STB 2021 nu vor derula o altă o selecție națională“.

Ei au încheiat spunând: „Suntem foarte recunoscători pentru sprijinul și emoțiile nebune pe care ni le-ați oferit. Pentru că ați crezut în noi și în spiritul nostru victorios”.