images

Eurovision 2021: Afrojack, Glennis Grace și Wulf vor cânta în Marea Finală

RTL relatează că artiștii vor interpreta o piesă special compusă, intitulată „Muzica ne leagă”.

Spectacolul combină muzica clasică și muzica dance. Prima parte se concentrează pe muzica clasică, toți cei trei artiști vor cânta pe scena Ahoy, în timp ce va rula înregistrarea de pe podul Erasmus.

Gerben Bakker, șeful emisiunii a declarat:

Muzica se conectează, mai ales în aceste vremuri speciale. Unde DJ-ii noștri au zburat peste tot în lume pentru a intra în contact cu publicul lor, acum realitatea este din păcate diferită. Cu acest act, vrem să trimitem toată energia din Rotterdam în Europa și să ne reconectăm literalmente. Nu numai între spectatori, ci și cu două stiluri de muzică unice: celebra muzică de dans olandeză și sunetul orchestrei clasice”.

El a adăugat:

Vrem să arătăm tot ce este mai bun în Olanda în timpul acestei ediții a Eurovision Song Contest. Facem acest lucru nu numai cu Afrojack ci și cu talente vocale de top precum Wulf și Glennis Grace.

Este, de asemenea, special să vedem cum regizorul Tim Oliehoek pune în scenă acest proiect unic. În opinia mea, el este unul dintre cei mai buni din Olanda. Orchestra a fost compusă special pentru Marea Finală și este formată din tinere talente. Sper că în timpul acestui act unic toată Europa poate uita vremurile proaste”.

Glennis Grace este cunoscut fanilor Eurovision pentru că a reprezentat Olanda, în 2005, la Kiev cu „My Impossible Dream”.  Ea a continuat să aiba o carieră internațională după ce a apărut la America’s Got Talent.

Wulf (Leuwe Albertsma) este un cântăreț care a devenit cunoscut după ce a concurat la Vocea Olandei. El a lansat mai multe piese. Single-ul său de debut a atins un vârf de locul 4 în topurile olandeze.

Afrojack este un DJ și producător olandez - cântă din 2003. A lansat prima sa înregistrare sub numele Afrojack în 2007, a continuat să lucreze cu David Guetta, Snoop Dog, Martin Garrix, Charli XCX și Sia.

***

Concursul Eurovision 2021 are loc pe 18, 20 și 22 mai la Rotterdam, unde participă 39 de țări. Eurovision 2020 urma să aibă loc tot aici după ce Duncan Laurence a acordat Olandei prima victorie, din 1975, cu piesa „Arcade”.