images

Eurovision 2021: Construcția scenei a fost finalizată

Construcția scenei din acest an pentru Concursul Eurovision 2021 este completă, cu stand-in și repetiții tehnice în desfășurare.

Fanii așteaptă din decembrie 2019 să vadă că designul lui Florian Wieder prinde viață. Scena urma să fie folosită la Concursul Eurovision din 2020, dar, după amânarea acestuia, s-a decis reutilizarea designului pentru spectacolul din acest an. Scena de anul acesta a fost construită pentru a crea mai mult spațiu în culise, în timp ce camera verde a fost mărită pentru a ocupa spațiul pe care spectatorii care stau în picioare l-ar fi ocupat. Construcția din acest an a început pe 11 aprilie și a fost finalizată săptămâna aceasta, la timp pentru primele repetiții tehnice.

Scena include o ușă rotativă cu LED-uri și cu elemente de iluminat pe partea din spate. O gamă largă de stiluri de iluminare poate fi folosită la fiecare dintre piesele participante din acest an datorită acestei scene. Camera verde va ocupa ceea ce ar fi în mod normal spațiu pentru fani în scenă. În timp ce până la 3500 de fani așezați vor umple arena Ahoy. Repetițiile pe această scenă cu piesele din acest an vor începe pe 8 mai.

Eurovision 2021

Concursul Eurovision 2021 vă avea loc pe 18, 20 și 22 mai la Rotterdam. Un total de 39 de țări vor participa la Eurovision Song Contest 2021 de la Rotterdam, Olanda. Eurovision 2020 urma să aibă loc la Rotterdam, după ce Duncan Laurence a acordat Olandei prima victorie din 1975 cu piesa „Arcade”. După amânarea concursului din 2020, s-a decis ca tot Rotterdam să găzduiască și concursul din 2021.

foto: wiwibloggs