images

Eurovision 2021: Efendi a dezvăluit detalii scenice despre piesa “Mata Hari” | VIDEO

Reprezentanta Azerbaidjanului, Efendi, a dezvăluit mai multe detalii despre planurile sale pentru punerea în scenă a piesei „Mata Hari”, în luna mai.

„Costumele vor fi frumoase, dansul va fi cu adevărat frumos și un spectacol foarte luminos”, a declarat Efendi.

Când a fost întrebată dacă punerea în scenă va împrumuta elemente planificate pentru spectacolul din 2020 al „Cleopatrei”, ea a declarat:

„Va fi un spectacol complet diferit de ceea ce am vrut să arătăm în Cleopatra, deoarece în Cleopatra am vrut să recreăm o atmosferă egipteană pe scenă, dar anul acesta tema cântecului este diferită.

Efendi a dezvăluit, de asemenea, că procesul de creare a regiei pentru Cleopatra nu a fost niciodată finalizat din cauza pandemiei.

„Anul trecut am oprit procesul de creație pentru Eurovision din cauza pandemiei”.

De asemenea, Efendi a dezvăluit că privitorul se poate aștepta să vadă diferite decoruri în momentul ei de rezervă - live on tape.

Cu Efendi deja vaccinată, riscul ca ea să nu poată cânta în direct este scăzut. A demonstrat că vocea sa va fi la înălțimea sarcinii de a purta live „Mata Hari” și aceasta va fi însoțită de voci de fundal preînregistrate, pe care regulile concursului din acest an le permit.

Dincolo de subiectul punerii în scenă, Efendi a dezvăluit că Finlanda, Israel și Regatul Unit s-au numărat printre piesele ei preferate care au concurat anul acesta.

Cine este Efendi?

Are experiență anterioară concurând în numele Azerbaidjanului, după ce a participat la Silk Way Star, care a fost difuzat în Asia Centrală, Rusia, Azerbaidjan și Turcia. Ea s-a clasat pe locul 3 în Vocea Azerbaidjanului. Și-a reprezentat țara la Festivalul Internațional Vocea Nur-Sultanului din Kazahstan.