images

Eurovision 2021 va fi cu public live

Organizatorii evenimentului au confirmat recentele știri ale televiziunii NOS potrivit cărora concursul se va desfășura cu public live.

Din păcate pentru fanii internaționali publicul va fi format doar din olandezi, pe fondul restricțiilor curente din țară. La fiecare spectacol, aproximativ jumătate din arenă va fi umplută cu oameni.  Asta înseamnă că un total de 3.500 de spectatori pot participa la eveniment.

Cât privește regulile pentru public, ele prevăd că orice persoană care intră în arenă trebuie să aibă un rezultat negativ al unui test Covid-19, fie un test PcR, fie un test rapid.

Sietse Bakker, producător executiv pentru Eurovision 2021, a declarat pentru NOS: “faptul că ni s-a oferit ocazia să avem un scenariu al concursului Eurovision cu public este ceva la care am fi putut visa doar”.

În următoarele săptămâni, Ahoy Rotterdam, organizatorii olandezi și EBU vor discuta despre modul de desfășurare a evenimentului live. Bakker și echipa sa au adăugat că sănătatea și siguranța tuturor participanților la Eurovision 2021 au prioritate.

În următoarele câteva săptămâni, organizatorii vor veni și cu un plan de vânzare a biletelor.