images

Eurovision 21: Trei noi locații au fost anunțate pentru filmarea cărților de vizită

Filmarea cărților de vizită ale concurenților la Eurovision Song 2021 se va face în trei locații suplimentare celor deja cunoscute: Aeroportul Schiphol, rezervația naturală din Markermeer și terminalul APM Maasvlakte II din Portul Rotterdam.

Aeroportul Schiphol, rezervația naturală din Markermeer și terminalul APM Maasvlakte II din Portul Rotterdam sunt noile ca locații care vor servi pentru filmarea cărților de vizită din acest an. Aeroportul Schiphol și portul Rotterdam vor contribui la prezentarea unei laturi diferite a Olandei, cu un aspect mai industrial și modern. Încă nu se știe ce țări vor fi introduse în aceste locații. Până în prezent, doar Australia a anunțat în ce locație va fi post-cardul, cartea de vizită fiind filmată la Sparta Stadion din Rotterdam.

Anul acesta, din cauza restricțiilor de călătorie, majoritatea participanților nu vor putea să-și filmeze cărțile de vizita în Olanda, așa cum a fost cazul pentru 2020. Așadar, ideea artiștilor de realizarea post-cardurilor pleacă de la o prezentare vizuală, dintr-o casă mică aflată într-un loc unic din Olanda. Cărțile de vizită pentru 2021 sunt produse de IDTV.

Aproximativ 400 de locații unice din toate Țările de Jos au fost propuse ca posibile locații pentru post-carduri. Majoritatea sugestiilor au venit din partea provinciilor Olandei de Sud și  din Drenthe.

Locațiile cunoscute până în prezent sunt următoarele:

  • Farul Olandei de Sud (Westhoofd), Ouddorp
  • Evoluon, Eindhoven
  • Nannewiid frizian
  • Plaja din Vlissingen
  • Kloeveniersdoelen în Middelburg
  • Sparta Stadion În Rotterdam (Australia)
  • Aeroportul Schiphol
  • Rezervație naturală din Markermeer
  • Terminalul PM Maasvlakte II din Portul Rotterdam

În total vor fi utilizate 39 de locații, câte una pentru fiecare concurent.

Cele mai recente tehnici digitale ajută la prezentarea artiștilor, fără ca aceștia să se afle fizic în locație. Fiecare dintre case este decorată în conformitate cu povestea și personalitatea artistului. Acest lucru permite va permite publicului să cunoască fiecare interpret sau grup înainte de urcarea acestuia/acestora pe scenă.

Eurovision 2021

Concursul Eurovision 2021 va avea loc pe 18, 20 și 22 mai la Rotterdam.  Un total de 39 de țări vor participa la Eurovision Song Contest 2021 de la Rotterdam, Olanda. Eurovision 2020 urma să se desfășoare la Rotterdam după ce Duncan Laurence a adus Olandei prima victorie, după cea anterioară, din din 1975, cu piesa „Arcade”. După amânarea concursului din 2020, s-a decis ca Rotterdam să găzduiască și  concursul din 2021.