images

Eurovision 2021: Gazdele olandeze, onorate cu propriile varietăți de lalele | VIDEO

Tulip Promotion Netherlands (TPN) a dezvăluit că noi soiuri de lalele au fost denumite în onoarea gazdelor concursului din acest an.

Varietatea principală va fi numită „Edsilia” în onoarea interpretei Edsilia Rombley, care a reprezentat  Olanda de 2 ori  la Eurovision.

Ideea soiurilor Eurovision a apărut datorită conexiunii lor perfecte cu tema Eurovision Song Contest 2021 „Open Up”.

Edsilia Rombley  a  spus că a selectat ea însăși soiul roșu ca rujul: „Culoarea roșie simbolizează iubirea. Poate sună ca un clișeu, dar este adevărat.  Suntem cu toții roșii în interior și tot ceea ce reprezintă culoarea roșie se potrivește temei;  Căldură, unitate, dragoste.  Este, de asemenea, foarte potrivit pentru acest moment ciudat. Cu toții avem nevoie de dragoste în cele din urmă.  Pur și simplu nu putem trăi fără ea! De aceea am ales această lalea.  ”

Există, de asemenea, soiuri de lalele albe și roșii care vor purta numele colegilor gazde Chantal Janzen și Jan Smit.  TPN are intenția ca participanții și reprezentanții Eurovision 2021 să fie surprinși cu buchete de lalele colorate.

Edsilia a participat la ceremonia de botez a noului soi „Edsilia” care va fi imortalizată în Registrul internațional de păstrare a numelor lalelelor.

În mod surprinzător, Edsilia, Chantal și Jan nu sunt primele vedete Eurovision care au dat numele lor unor soiuri de lalele. În 2017, atât Jamala, cât și grupul OG3NE și-au botezat propriile soiuri de lalele.

Nu este de mirare că există un element de legătură între lalele și Concursul Eurovision din 2021. Olanda este renumită în întreaga lume pentru câmpurile sale de lalele, pe care înfloresc cel puțin 7 milioane de lalele în fiecare an.