images

Eurovision’21: Videoclipurile preînregistrate joacă un rol major în interval acts

Vorbind în cel mai recent episod al podcast-ului The Euro Trip, Gerben Bakker a dezvăluit că videoclipurile pre-înregistrate vor juca un rol important în deschiderea concursului și în interval acts.

În interviul cu prezentatorul James Rowe, șeful misiunii, Gerben Bakker, a explicat că:

„Vom integra mult mai mult videoclipurile preînregistrate în actele de deschidere și în intervale. Din punct de vedere creativ, va fi foarte interesant”.

Gerben Bakker, care a deținut de două ori acest rol la edițiile din 2007 și 2012 ale Festivalului Eurovision Junior, a continuat să explice modul în care orașul Rotterdam va fi inclus în spectacolele live.

„Cel mai mare obiectiv al nostru a fost să fim diferiți de edițiile anterioare ale Eurovision și să folosim orașul nostru gazdă Rotterdam ca a doua locație pentru a face spectacole”.

Bakker a vorbit despre multe dintre acțiunile inclusiv inspirația pentru Rock The Roof, unde șase foști câștigători vor concerta cu toții pe acoperișurile din Rotterdam.

„M-am cam inspirat din VMA în 2020, când The Weeknd a cântat pe un acoperiș din New York. Să încercăm să facem acest lucru cu câștigătorii anteriori din Rotterdam”.

Spectacolele suplimentare care nu vor fi interpretate live în interiorul Ahoy includ un spectacol orchestral, care a fost deja filmat pe Podul Erasmus. Gerben Bakker a explicat: „Orchestra noastră clasică, nu o putem pune pe scenă, dar ce putem face?  Poate putem înregistra un videoclip uimitor în centrul Rotterdamului noaptea pe faimosul pod Erasmus”.

A adăugat: „Așa că am făcut asta, acum terminăm videoclipul și va fi foarte impresionant și cred că este mult mai surprinzător decât planurile noastre pentru 2020”.

foto: eurovision.tv, NPO/NOS/AVROTROS NATHAN REINDS