images

Eurovision: Circul Mircus va reprezenta Georgia la Torino | VIDEO

EBU a a fost încunoștiințată că, la Eurovision Song Contest 2022, spectacolul georgian va fi susținut de „Circus Mircus”.

În dimineața zilei de duminică, 14 noiembrie, o scrisoare misterioasă a ajuns în cutia poștală Eurovision Towers din Geneva:

„Dragi pământeni,

Acesta este un mesaj de la Circus Mircus. Dorim să vă informăm că potrivit deciziei luate de Postul Public Georgian, la concursul internațional de cântece Eurovision, Georgia va fi reprezentată de Circus Mircus.”

Te întrebi, ce este Circus Mircus?

Este o mișcare care reunește zeci de profesioniști din diferite domenii pentru a crea o experiență audio-vizuală fără precedent. Piatra de temelie a filozofiei lor constă în neglijarea totală a cadrelor muzicale.

Pentru a vorbi cu membrii „Circus Mircus” și pentru mai multe informații, puteti să le trimiteți un un e-mail la why@circusmircus.com.

Surse apropiate ale Circus Mircus au declarat Eurovision.tv că spectacolul a fost înființat în Tbilisi, Georgia.

„Nu am fost suficient de buni, probabil cei mai răi din echipaj, de aceea am devenit prieteni”, a fost auzit unul dintre membri spunând.

Cei suficient de norocoși să fi văzut un spectacol al celor de la Circus Mircus,  descriu muzica lor drept „unică din punct de vedere sonor”.

Sursa foto: eurovision.tv