images

Flo Rida a confirmat că i se va alătura lui Senhit pe scena Eurovision 2021 | VIDEO

Eurovision.tv a confirmat că super starul internațional Flo Rida i se va alătura lui Senhit pe scenă pentru a reprezenta San Marino la Eurovision Song Contest 2021. Apariția rapperului nu a fost încă confirmată.

Dispensă specială pentru Flo Rida

Să-l inviți pe Flo Rida pe scenă în timpul concursului Eurovision, sigur că nu a fost ușor. Delegația a trebuit să solicite dispensa specială de la UER în ceea ce privește repetițiile. Într-o cerere similară cu cea formulată de Portugalia în 2017, San Marino a primit permisiunea ca  Flo Rida să  repete rolul său la Rotterdam. EBU a acceptat cererea, cu condiția ca Flo Rida să ajungă la Rotterdam înainte de repetițiile generale. Acestea sunt programate pentru joi, 20 mai, așa că el ajunge la timp.

Rapperul în vârstă de 41 de ani este unul dintre cei mai bine vânduți artiști din lume în genul său. A vândut aproximativ 100 de milioane de discuri. Cele mai mari hituri ale sale includ „Club Can’t Handle Me”, „Whistle” și „Right Round”. A fost nominalizat la mai multe premii în cariera sa, inclusiv la MTV Music Video Awards și la premiile Grammy.

Desigur, Flo Rida a avut și el ceva de spus la Eurovision.tv despre confirmarea că se va alătura lui Senhit pe scenă. Iată ce  a spus:

Salut, Olanda! Eu sunt Flo Rida!  Sunt atât de încântat să vă văd la concursul Eurovision. Voi ajunge pe scenă cu super-starul talentat Senhit pentru a interpreta noul nostru cântec „Adrenalina”. Este atât de bine să te întorci în Europa după atât de mult timp! Sunt foarte recunoscător că pot să cânt din nou, și pe cea mai mare scenă din lume.”

Povestea lui Senhit

De când a lansat „Adrenalina”, Senhit și echipa ei au făcut anunțul despre Flo Rida. Cântăreața italiană a vorbit despre călătoria ei pentru a-l aduce pe Flo Rida pe scenă.  Ea a spus:

„De fapt, când l-am invitat să mi se alăture pe scena Eurovision în martie, decizia a fost luată acolo cu bucurie. Nu a fost ușor să prezic restricțiile de călătorie, dar iată-ne ... Sunt foarte fericită că îl am cu mine pentru a interpreta ADRENALINA, nu numai în Europa, ci în întreaga lume!  Noi suntem pregătiți!