images

Franța spune "OUI" pentru Eurovision 2022 | VIDEO

Delegația franceză este încântată să meargă la Rotterdam. În cazul unei victorii, Franța va găzdui următoarea ediție a concursului Eurovision.

Înainte de Eurovision 2021, șefa delegației franceze, Alexandra Redde-Amiel, a acordat un interviu revistei naționale TV „Télé Loisirs”, pentru a face un bilanț al situației.

Delegația franceză este încântată să meargă la Rotterdam, chiar dacă sunt gata să rămână acasă în cazul în care situația pandemică îi împiedică să plece în Olanda. În ceea ce privește alte delegații, un videoclip de rezervă a fost filmat sub supravegherea strictă a producătorilor olandezi (calendarul strict, cerințe precise, maximum trei fotografii ...).

Barbara Pravi, o favorită?

Alexandrei Redde-Amiel: „Trebuie să ținem picioarele pe pământ și să ne dăm seama că tot ceea ce contează cu adevărat sunt voturile de după spectacolul din 22 mai. Desigur, delegația este încântată de reacțiile de până acum, mai ales că persoanelor din medii foarte diverse pare să le placă Voilà”.

Pentru șefa delegației, Barbara este un artist misterios, magic și magnetic care merită să se descurce bine. Un loc în Top 5 ar fi minunat.

Franța 2022?

În cazul unei victorii, Franța va găzdui desigur următoarea ediție a concursului. După cum spune Alexandra Redde-Amiel -  „Când decideți să participați, trebuie să respectați regulile competiției”.

France Télévision lucrează din greu la organizarea Junior Eurovision 2021 care va avea loc în toamna anului viitor.

O selecție națională?

În calitate de șefă de divertisment pentru France Télévisions, Redde-Amiel este destul de mulțumită de feedback-urile pozitive ale selecției naționale din acest an și de ratingurile TV destul de bune (până la 3.000.000 de telespectatori).

Deci da, o nouă ediție a „Eurovision France: C’est Vous Qui Décidez” va avea loc în 2022!

Delegația franceză este cu siguranță pregătită pentru experiența de la Rotterdam și, din acest interviu, putem înțelege că așteaptă deja cu nerăbdare Eurovision 2022, indiferent dacă este sau nu pe plan local.

După Australia, Germania, San Marino, Israel și Elveția, Franța este a șasea țară care își anunță oficial participarea la concursul de anul viitor.