images

Franța: Tom Leeb anunță că nu participă la Eurovision 2021 | VIDEO

El este artistul francez care a fost selectat pentru a-și reprezenta țara la Eurovision 2020 cu melodia „Mon Alliée (The Best In Me)”. Însă acum, Tom Leeb a anunțat că nu va reveni la Eurovision 2021 la Rotterdam.

Leeb a făcut anunțul într-un interviu cu Mickaël Dorian în emisiunea franceză Good Morning Week-end. Interviul complet va fi difuzat în weekend-ul următor, însă postul Non Stop People a publicat un articol și un clip al apariției cântărețului parizian în emisiune.

În interviu, Tom Leeb a explicat că decizia de a nu se întoarce a fost luată din cauza programului anului viitor: „Am un program destul de aglomerat anul viitor, așa că nu aș putea merge și la Eurovision. Decizia aceasta este oficială ”.

Postul France TV nu a făcut încă niciun anunț oficial despre un posibil proces de selecție pentru concursul de anul viitor. În interviu Leeb afirmă că decizia sa a fost agreată cu postul public de televiziue și că urmează un anunț oficial.

„Am fost de acord cu France Televisions și ei sunt cei care vor da o declarație oficială pe acest subiect.”

Presa scrisese că Tom Leeb spera să-și reprezinte țara în 2021 la Eurovision. Din păcate, programul lui Leeb a însemnat, în cele din urmă, că nu va putea face călătoria la Rotterdam anul viitor.

Deși nu merge la Eurovision 2021, Tom Leeb nu va dispărea încă de pe ecranele noastre. Fanii cinematografiei franceze îl pot vedea în filmele C’est la vie și Pourris gâtés, programate să fie lansate în această vară. El va apărea, de asemenea, în sezonul doi al Infidèle - versiunea franceză a serialului BBC Doctor Foster - care va veni în curând la TF1.

Tom Leeb la Eurovision

Tom Leeb a fost ales intern de France TV pentru a reprezenta Franța la Eurovision 2020 cu piesa „The Best In Me”. Piesa a fost compusă alături de artiștii Eurovision John Lundvik ( Suedia 2019) și Amir (Franța 2016). Compozitorii suedezi Thomas G:son și Peter Boström au fost, de asemenea, implicați.

Versiunea inițială a melodiei a primit critici negative după lansare. Cu toate acestea, Leeb a lansat apoi o versiune nouă, numită „Mon Alliée (The Best In Me)”, care suna mai acustic.