images

Georgia: Tornike Kipiani va cânta „You” la Eurovision 2021 | VIDEO

Postul public georgian a anunțat că „You” (Tu) este titlul piesei pentru Eurovision 2021. Tornike a scris și a compus piesa interpretată în limba engleză.

După anularea Eurovision 2020 în martie anul trecut, Georgia a confirmat că Tornike Kipiani va fi reselectat pentru a reprezenta țara sa la Eurovision 2021. Pe paginile de socializare Eurovision Georgia, echipa delegației a dezvăluit recent numele piesei pe care Tornike o va interpreta la concursul din acest an: „You”.

Amestec de rock, pop-rock și blues-rock, textul melodiei transmite un mesaj despre iubire. Tornike va lansa piesa spre sfârșitul lunii martie. Videoclipul „You” a fost regizat de Temo Kvirkvelia. Filmările au avut loc în mai multe locații diferite.

Balerina Mariam Aleksidze a coregrafiat un dans special pentru videoclipul muzical, iar trupa ei va apărea în videoclip. Costumele dansatorilor au fost realizate de Keti Chkhikvadze.

Performanța scenică a lui Tornike la Eurovision 2021 va fi regizată de Emilia Sandquist, membră a grupului Jean Baptiste.

Muzicianul în vârstă de 32 de ani a câștigat dreptul de a reprezenta Georgia la Eurovision în 2020, după calificarea pe primul loc la Georgian Idol 2019, cu piesa „Take Me As I Am”.

Tornike a câștigat și ediția 2014 a X Factor Georgia. Mentorul lui Tornike în cadrul spectacolului a fost Tamta, starul Eurovision 2019 din Cipru.