images

Germania: A fost ales actul artistic pentru Eurovision 2021

Șefa delegației germane a confirmat că s-a decis cine va reprezenta Germania la Concursul Eurovision 2021, dar data dezvăluirii acestuia nu a fost încă stabilită.

Alexandra Wolfsladt, șefa delegației germane, a confirmat că s-a decis cine va reprezenta Germania la Concursul Eurovision 2021 și că planurile pentru concursul din luna mai sunt în vigoare. Ea a mai declarat pentru ESC Update că data dezvăluirii reprezentantului german nu a fost încă stabilită.

Reprezentantul german pentru 2021 a fost selectat folosind un juriu Eurovision și un juriu internațional.

Juriul Eurovision a fost format din 100 de persoane din industria muzicală și fanii Eurovision, care au preferințe similare cu cele ale spectatorilor europeni ai concursului. Acești jurați au fost implicați pe tot parcursul procesului de selecție, așa că pot asculta cântecele și pot vota de mai multe ori până în acest moment.

Juriul internațional a fost format din jurați Eurovision care au mai participat la editii anterioare și va asculta melodiile pentru prima dată. Voturile juriului internațional și ale juriului Eurovision vor fi combinate pentru a selecta câștigătorul care va reprezenta Germania în 2021.