images

Germania: NDR începe căutarea piesei sale pentru Eurovision 2022

NDR caută 100 de membri ai juriului pentru a ajuta la selectarea piesei sale pentru concursul Eurovision Song Contest 2022.

NDR a început căutarea succesorului lui Jendrik, pentru a găsi atât interpretul, cât și cântecul pentru concursul Eurovision de anul viitor. Caută 100 de membri ai publicului care să se alăture juriului său, oameni obișnuiți atât cu alegerea candidaților, cât și a potențialelor melodii pentru Eurovision de anul viitor.

Cei care doresc să se inscrie, pentru a fi membri ai juriului, o pot face doar dacă sunt rezidenți în Germania. Fiecare potențial membru al juriului trebuie să claseze și să revizuiască unele dintre înregistrările din acest an. Acest lucru va oferi NDR o prezentare generală a gusturilor muzicale ale fiecărui candidat.

Jendrik a fost ales de un juriu cu ușile închise. În 2021, artiștii selectați au avut ocazia să-și prezinte mai bine abilitățile de a cânta pe scenă. Spectacolele din acest an din selecție au fost filmate pe scenă cu lumini și mai multe camere. De asemenea, li s-a permis să li se alăture dansatori, backing vocals și recuzită. Schimbarea regulilor pentru videoclipuri înseamnă că jurații au fost capabili să evalueze atât melodia, cât și prezența scenică a artiștilor.

Cine este Jendrik?

Pe 6 februarie, postul public german a anunțat că Jendrik Sigwart, în vârstă de 26 de ani, a fost ales intern pentru a reprezenta țara la Rotterdam. Cântărețul a obținut 11,82 din 12 puncte din cele două jurii care l-au ajutat să fie ales.

Jendrik Sigwart s-a născut la Hamburg și este al doilea cel mai mare dintre cei 4 frați. La o vârstă fragedă, a început să cânte la pian și la vioară și a învățat, de asemenea, să cânte la ukulele. După ce a terminat liceul, a continuat să urmeze Universitatea de Științe Aplicate Osnabrück, unde a studiat Teatrul muzical. Jendrik a apărut în musical-uri precum „Grease” și „Peter Pan”, si a compus propriile sale melodii pe ukulele.