images

Grecia: Stefania cântă „Last Dance” la Eurovision 2021, cu un sound pop din anii ‘80

Anul trecut urma să ducă „Superg! Rl” pe scena Eurovision.  Acum, postul elen ERT a anunțat că Stefania va cânta „Last Dance” la Eurovision 2021. Se spune că piesa este în stilul pop din anii ‘80, un sound similar lansărilor recente de la Dua Lipa.

ERT a facut publice detalii despre piesa Greciei la Eurovision 2021. Piesa „Last Dance” a fost scrisă de veteranul Eurovision Dimitris Kontopoulos, echipa greacă de producție Arcade și textierul „Scream”, Sharon Vaughn - de asemenea, echipa din spatele intrării Stefania în 2020 „Superg! Rl”.

Regia va fi creată de celebrul coregraf Fokas Evangelinos. Împreună, Kontopoulos și Evangelinos fac parte din așa-numita „Echipă de vis”, în spatele unora dintre cele mai cunoscute spectacole Eurovision din ultimii 15 ani.

Totuși, versiunea finală a melodiei nu este încă data.  Potrivit presei de specialitate, Stefania va călători în Grecia pentru a lucra la înregistrarea finală a piesei.  Videoclipul va fi filmat în februarie, în regia lui Kostas Karydas, care a fost și el în spatele videoclipului „Superg! Rl”.

Cum sună „Ultimul dans”?

În timp ce titlul piesei a fost lansat, fanii vor mai trebui să aștepte pentru a asculta piesa în sine.  Cu toate acestea, unele canale de știri Eurovision au avut parte de o avanpremieră a piesei.

William Lee Adams, de la Wiwibloggs, spune: „Pot confirma că artista „Superg! Rl” din 2020 s-a transformat în Superwoman pentru 2021. Melodia are un sunet mai matur și este în tendințe cu vibe-ul său pop din anii ‘80”.

Eurovision Fun descrie piesa ca fiind „fidelă curentului muzical al vremii (pop din anii ‘80), dar cu o orchestrație modernă, evidențiind în cel mai bun mod abilitățile vocale ale Stefaniei.  Ar putea fi foarte bine un cântec al lui Dua Lipa care se remarcă și din punct de vedere liric."