images

Hurricane va cânta „Loco Loco” pentru Serbia la Eurovision 2021

Concursul de la Rotterdam prinde contur. Cel mai fierbinte grup de fete din Serbia anunță piesa cu care va concura la Eurovision 2021. Sanja Vučić, Ivana Nikolić și Ksenija Knežević au confirmat că vor cânta „Loco Loco”, în urma a ceea ce părea a fi o postare accidentală pe Instagram. 

Luni, au început să circule pe rețelele de socializare zvonurile că vor cânta „Loco Loco” - asta înseamnă “nebunie” de două ori în spaniolă - după ce un videoclip de pe Instagram Stories al grupului le-a surprins lucrând în studio. Un scurt cadru le arăta pe cântărețe citind dintr-o partitură cu titlul „Loco Loco” scris clar deasupra.

La scurt timp, contul oficial Eurovision de Twitter a scris: „Se pare că vom primi Loco Loco cu Hurricane”. Se pare că, mai degrabă decât să încerce să ascundă postarea accidentală, ei valorifică momentul pentru a anunța piesa.

După amânarea concursului anul trecut din cauza izbucnirii Covid-19, multe țări au decis să le dea artiștilor aleși o a doua șansă și să îi trimită din nou în 2021. Serbia a decis să facă același lucru și va fi reprezentată de formația de fete "Hurricane".

Trupa are 3 membri, dintre care doi au fost deja la Eurovision: Sanja Vučić a reprezentat Serbia ca act solo în 2016, cu piesa ei „Goodbye (Shelter)”. Ksenija Knežević a fost vocalistă pentru Knez în 2015, când a reprezentat Muntenegru cu „Adio”. Fetele trebuiau să reprezinte Serbia cu piesa lor „Hasta La Vista”, după ce au câștigat selecția națională sârbă „Beovizija” în martie anul trecut. De atunci, trupa a continuat și a lansat alte câteva melodii, unele devenind hituri radio.

De data aceasta, trupa și-a unit forțele cu Nemanja Antonić, care a scris ”Hasta la Vista” anul trecut și Darko Dimitrov (Macedonia de Nord 2006, 2013, 2014, 2018, 2019, precum și Serbia 2019 și Albania 2020) pentru a veni cu piesa Eurovision. Titlul piesei este „Loco Loco“. Nu au fost publicate încă informații suplimentare referitoare la data lansării sau la limbile în care va fi cântat.

foto: wiwibloggs