images

Irlanda: Lesley Roy lansează melodia „Maps” la Eurovision 2021 | VIDEO

În 2020, Lesley Roy ne-a spus povestea vieții ei. Acum, irlandeza este pregătită să ne ducă într-o nouă călătorie cu „Maps” („Hărți”), piesa ei pentru Eurovision 2021.

„Maps” a fost lansată în premieră mondială astăzi, în emisiunea ”Micul dejun”, la RTÉ. Videoclipul a urmat la scurt timp, pe canalul oficial Eurovision, de pe YouTube. Cântecul este scris și produs de Lesley, împreună cu producătorii Eurovision Lukas Hallgren („She Got Me”), Philip Strand (producător / compozitor Normandie, Deepend) și Emelie Eriksson. Videoclipul este regizat de Ais Brady și a fost filmat în munții Wicklow.

În comunicatul oficial, Lesley Roy spune: „Sunt încântată să fiu în acest proiect și să reprezint Irlanda la Eurovision 2021 cu „ Maps ”. Sunt atât de fericită cu această piesă și atât de pasionată de ea și de Eurovision!  Lucrez în fiecare zi pentru reprezentarea Irlandei, în orice versiune a Eurovision, care va avea loc în luna mai.  Este o adevărată onoare și vreau dau tot ce e mai bun posibil pe scenă pentru Irlanda.  A trecut un an în care am muncit și sunt încântată să lansez în sfârșit cântecul pentru ca toată lumea să-l audă.  „Maps” a fost scris special pentru Eurovision.  Este din suflet, este înălțător și sper să le placă oamenilor ".

Șeful delegației irlandeze, Michael Kealy, a adăugat: „Sunt foarte încântat de lansarea piesei lui Lesley, „ Maps ”, astăzi.  A fost regretabil că nu a avut ocazia să concureze la Eurovision anul trecut, dar sunt încântat că ne-am întors cu un cântec pe care îl considerăm chiar mai bun. Lesley se axează în mod absolut pe scenele din Rotterdam și cred că această piesă va merge foarte bine la fanii Eurovision din întreaga lume.