images

Italia: Numărul de artiști concurenți la Sanremo 2022 va fi redus

Agenda del Giornalista Informa raportează că Amadeus planifică o serie de modificări pentru ediția 2022 a Sanremo. Cea mai mare schimbare este o reducere a numărului de artiști care concurează în categoria  Campioni a concursului. 

În 2020, un total de douăzeci și șase de artiști au concurat în categoria Campioni, cel mai mare număr de artiști din concurs din ultimii ani. Această creștere a artiștilor a dus la o durată mai lungă de desfășurare a spectacolului de fiecare seară, care a scăzut interesul publicului.

În plus, Amadeus dorește să reducă durata spectacolului prin eliminarea spectacolului de dinaintea concursului. Scopul este ca acest concurs să înceapă imediat pe TG1 la ora 20:30 CET.

Festivalul della canzone italiana di Sanremo din 2022 urmează să aibă loc în prima săptămână din februarie din 1 până pe 5. În cadrul unei conferințe de presă din luna iunie, s-a dezvăluit faptul că gazdele Sanremo nu vor fi aceleași cu gazdele viitorului concurs Eurovision Song 2022 pe care îl organizează postul italian Rai.

 

foto: italy24news.com