images

James Newman lansează „Embers” pentru Marea Britanie | VIDEO

Cântărețul britanic a făcut cunoscută melodia „Embers” cu care va participa la Eurovision în luna mai, la Rotterdam.

James Newman ar fi urmat să participe la Eurovision 2020 cu piesa „My Last Breath” și a fost încântat când i s-a cerut să reprezinte Marea Britanie din nou, în 2021. El a declarat: „Sunt atât de încântat și onorat să primesc a doua șansă de a-mi reprezenta țara la Concursul Eurovision! Nu am încetat să compun muzică în perioada de lockdown și abia aștept ca toată lumea să asculte melodia cu care merg la Eurovision în 2021.”

Co-autori ai piesei „Embers” sunt: James Newman, Conor Blake, Danny Shah, Tom Hollings și Samuel Brennan. Există, în acest moment, o secțiune în creștere la care lucrează compozitorul și aranjorii suedezi Mattias Bylund și Magnus Johansson, bine cunoscuți pentru colaborarea lor cu Max Martin și The Weeknd.

James a fost invitat de prezentatorul Ken Bruce la BBC Radio 2. El a vorbit despre Eurovision - ca experiență de până acum - spunând: „Am avut atât de multe comentarii frumoase de la comunitatea Eurovision! Comentariile minunate și feedback-ul pozitiv au fost atât de frumoase!”

Potrivit wiwibloggs.com, James Newman a destăinuit că va merge la Rotterdam, va sta închis în hotel până va intra în sala de spectacole „Arena”, se va testa și va menține distanțarea socială pentru siguranță.