images

Lituania: Grupul The Roop a filmat postcardul pentru Eurovision 2021

Postul lituanian LRT a confirmat că reprezentantul Eurovision 2021, The Roop, și-a filmat prezentarea pentru concursul din acest an. 

Înregistrarea a avut loc săptămâna trecută în timpul unei sesiuni foto la studiourile LRT, dar mai multe detalii despre postcard sunt în prezent secrete și nu vor fi cunoscute până la concursul din mai.

În timpul înregistrării, solistul The Roop Vaidotas Valiukevičius a discutat despre modul în care pregătirile pentru Eurovision 2021 au permis grupului să treacă peste amânarea concursului de anul trecut. El a declarat: „Este foarte bine să simțim că ne-am îndepărtat în cele din urmă de locul în care ne-am oprit călătoria”. Anul trecut, călătoria The Roop în Olanda pentru înregistrarea cărții de vizita a fost anulată din cauza restricțiilor COVID-19.

Artiștii din acest an își vor filma cărțile de vizită în țările lor, însă clipurile vor conține și locații unice de pe întreg teritoriul Țărilor de Jos. S-a dezvăluit anterior că fiecare carte de vizită va avea o casă mică ce va reprezenta povestea și personalitatea fiecărui artist.

foto: wiwibloggs