images

Moldova: „Sugar” este tratația muzicală a Nataliei Gordienko la Eurovision 2021 | VIDEO

Natalia Gordienko a anunțat melodia și videoclipul Moldovei pentru Concursul Eurovision 2021: „Sugar” (Zahăr).

Dima Bilan și Ani Lorak au fost predecesorii Nataliei Gordienko pe covorul roșu, la Teatrul Crave din Moscova.

Natalia Gordienko a dezvăluit melodia Moldovei pentru Concursul Eurovision 2021 la un eveniment de lansare, plin de farmec, la Moscova. Vedeta a transmis live petrecerea pe canalul ei de YouTube.

Simfonia dulce este scrisă de vedetele pop Dimitris Kontopoulos și Philipp Kirkorov, iar versurile sunt semnate de Mikhail Gutseriyev și Sharon Vaughn (autorii mai multor texte ale unor melodii participante la Eurovision, inclusiv pentru artiștii: Jedward, Måns Zelmerlöw și Sergey Lazarev).

Videoclipul a fost filmat la Kiev (Ucraina) de Katya Tsarik. Filmarea durat 22 de ore și au foet folosite cele mai recente și noi sisteme de filmare. Din echipă au făcut parte 50 de persoane și 8 dansatori. Este important de reținut: la realizarea acestui videoclip nu au fost rănite conurile de înghețată sau prăjiturile cu fețe de bărbați.

Despre Natalia

Născută în capitala Moldovei, Chișinău, în 1987, Natalia a fost întotdeauna ambițioasă și doritoare să participe la competiții. A câștigat un premiu major la prestigiosul Festival Internațional de Artă Slavianski Bazaar din Vitebsk (Belarus) în 2006 și a primit titlul onorific de „Artist Emerit” al Moldovei în 2008.

Nu este străină de Eurovision Song Contest, artista premiată reprezentându-și națiunea în 2006 alături de Arsenie Todiraș (odinioară O-Zone, renumită pentru hit-ul dragostea „Dragostea Din Tei”) cu piesa „Loca” (calificată pe locul 20), și a fost cât pe ce să concureze în 2020 cu piesa „Prison”, conform wiwibloggs.

Moldova la Concursul Eurovision

Cel mai bun rezultat al Moldovei până în prezent este locul al treilea, câștigat de Sunstroke Project cu „Hey Mamma”, în 2017.

Trupa era deja cunoscuta datorita piesei sale din 2010, „Run Away”, când saxofonistul Sergey Stepanov a devenit un fenomen pe internet iar acum este și mai bine cunoscut, de majoritatea oamenilor, drept The Epic Sax Guy.

wiwibloggs