images

Montaigne strălucește în „Technicolor” | VIDEO

Starul australian a lansat piesa „Technicolor” pentru Eurovision 2021. Ea a anunțat că va susține un spectacol live cu „Tehnicolor” pe 6 martie.

„Sunt atât de încântată să prezint „Technicolor” lumii! Cred că această melodie face totul: te face să vrei să plângi, să vrei să dansezi, să vrei să capeți putere - și cred că oferă o perspectivă spre viitor, potrivită pentru Eurovision. ”

Scris și produs în mod special pentru Eurovision, piesa combină mai multe stiluri pop, optimiste. Australianca este coautor al melodiei, alături de compozitorul și producătorul Dave Hammer.

„Am început inițial să scriu melodia după un apel telefonic cu mama, aflată în recuperare, apel cu adevărat emoționant și care m-a făcut să plâng gândindu-mă la primul vers :„Vreau să fiu aproape de mama mea.”  Mi-am luat chitara și am început să improvizez, încercând să scot sentimentele din interiorul meu. A trebuit să las melodia deoparte, pentru că aveam invitați la cină. Mai târziu, am reluat ideea împreună cu compozitorul și producătorul muzical, Dave Hammer, alături de care lucram pentru a realiza o piesă participantă la Eurovision, iar piesa vorbește despre capacitatea de reveni la normal și despre curajul care vine din a fi vulnerabil, din a putea cere ajutor știind că în solidaritate și unitate suntem mai puternici ca oameni. "

Montaigne va susține primul său spectacol live cu „Technicolor” la Sydney Gay and Lesbian Mardi Gras din 2021, care va fi disponibil în direct sâmbătă, 6 martie, la ora 08:00 CET (sau 18:00 AEDT), pe SBS On Demand.

Josh Martin, editor de comisioane SBS și șeful de delegației australian, adaugă:

„Ne place acest cântec! SBS a sărbătorit întotdeauna natura tehnicoloră a Australiei și a lumii, iar Montaigne a scris un imn care cuprinde tot ceea ce reprezentăm ca difuzor și țară. Unde este mai bine să ai premiera, decât la unul dintre cele mai iubite evenimente Pride din lume - Mardi Gras Gay și Lesbian din Sydney! Cântecul este pozitiv, și să recunoaștem - distractiv!  Va fi chiar acasă la cel mai mare concurs de melodii tehnologice colorate din lume, unde, pentru a împrumuta o replică din cor: „dacă suntem împreună, putem face orice”.

Despre Montaigne

Artista din Sydney a devenit o figură importantă pe scena australiană, primind laude pe scară largă pentru munca ei, inclusiv un premiu ARIA pentru cel mai bun artist descoperit și o nominalizare pentru cea mai bună artistă feminină în 2016.

Australianca trebuia să-și reprezinte națiunea cu „Don't Break Me” după ce a câștigat Australia Decide în februarie 2020. Piesa ei „Don't Break Me” a  câștigat 54 de puncte din partea publicului australian și 53 de puncte din partea juriului industriei muzicale.

foto: wiwibloggs.com