images

Voltaj iese din izolare cu o surpriză pentru fani | VIDEO

Cum au trăit membrii trupei Voltaj izolarea, ce cred despre luna mai fără Eurovision si, mai ales, ce surpriza au pentru fani, aflați din acest interviu în exclusivitate pentru Eurovision România.

images

Italia: Diodato a cântat "Fai rumore" pentru "Eurovision: Europe Shine a Light" singur în Arena di Verona | VIDEO

„Pentru a putea cânta„ Fai rumore” de unul singur în altar, templul, cum ar fi Verona Arena, posibilitatea de a arunca lumina, de a pune lumina reflectoarelor asupra importanței muzicii, este o sursă de mândrie.”

images

EUROVISION: Europe Shine a Light | FOTO

Spectacolul ”Europe Shine a Light”, o producție unică în istoria Eurovision, a reunit, în 16 mai, online, artiștii care ar fi trebuit să urce pe scenă la Rotterdam. Aici puteți vedea imagini de la eveniment.

images

EUROPE SHINE A LIGHT: momente unice și emoționante | VIDEO

Spectacolul ”Europe Shine a Light”, o producție unică în istoria Eurovision, care a reunit virtual artiștii care ar fi trebuit să urce pe scenă la Rotterdam, a fost marcat de câteva momente cu totul speciale.

images

Nina Sublatti, reprezentanta Georgiei la ESC 2015, se pregătește să devină mamă | VIDEO

Nina Sublatti a câștigat finala națională din Georgia cu cântecul scris chiar de ea - Warrior - și a reprezentat țara ei la Eurovision Song Contest din Viena în mai 2015.

images

Tribut pentru Ulrikke cu 250 de artiști | VIDEO

250 de tineri artiști norvegieni și studenți la scoala de muzica de la VILLEKULLA interpretează „ATENȚIE” în orașul natal al lui Ulrikke Brandstorp (artistul original), Sarpsborg.