images

Roxen despre show-ul pentru Eurovision 2021: "O să fie magic, abia aștept!"

Pregătirile pentru Eurovision 2021 au intrat în linie dreaptă. 33 de țări au înregistrat deja variantele de rezervă pentru situația în care nu vor putea participa fizic din cauza pandemiei.  Reprezentanta României, Roxen, se pregătește în fiecare zi.

Roxen va străluci pe scena Eurovision 2021. Reprezentanta României se pregătește în fiecare zi pentru competiția din Rotterdam și este gata să facă show, potrivit Știrilor TVR.

Artista a înregistrat și varianta de rezervă pentru situația în care nu va putea participa fizic.

Organizatorii Eurovision 2021 sunt în legătură permanentă cu șefii delegațiilor și urmăresc cu atenție evoluția epidemiologică.

Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la Eurovision: "Am înregistrat ceea ce se numește live-on-tape, adică un show redus de la scena Ahoy la studioul Televiziunii Române. Show-ul de rezervă pentru cazul în care, din motive indpendente de voința noastră și a organizatorilor, România nu poate participa fizic".

Roxen spune însă că și-ar dori să cânte "Amnesia" pe scenă, în fața spectatorilor din Rotterdam.

Roxen, reprezentanta României la Eurovision: "Pregătirea pentru spectacolul de la Rotterdam merge foarte bine. Sincer, am foarte mare încredere. O să fie magic. Abia aștept. Mai avem cam două luni și, nu știu, parcă trece timpul foarte, foarte greu".

Organizatorii Eurovison 2021 sunt pregătiți să țină competiția în condiții de siguranță.

Se merge pe scenariul în care artiștii vor cânta live pe scena din Rotterdam, vor fi mai puțini spectatori și se vor respecta toate măsurile sanitare. Delegațiile vor fi testate de fiecare dată când ajung la scenă.

România va cânta în prima semifinală, pe 18 mai. Marea finală va avea loc pe 22 mai.

<>