images

Royal Dutch Mint lansează un nou pandantiv Eurovision

Royal Dutch Mint a lansat un pandantiv pe un colier. Prima bijuterie, din seria limitată de 500, a fost prezentată campionului Eurovision, Duncan Laurence.

Duncan semnează pandantivul oficial al concursului Eurovision 2021, creat de ROYAL DUTCH MINT.

Designul pandantivului conține toate melodiile câștigătoare de la Eurovision Song Contest de până acum. Aceste piese au fost amestecate împreună de producătorul muzical Eric Van Tijn. Apoi, folosind o instalație unică dezvoltată de Juan Sanchez Castano (proiectant la Royal Dutch Mint), mixul a fost redat pe un difuzor dintr-un vas cu apă din râul Rotterdam. Vibrațiile create la suprafața apei au fost capturate și redate fizic într-un model 3D. Videoclipul este disponibil AICI.

Pandantivul și colierul sunt disponibile în două variante: argint și argint placat cu aur. Acest articol de colecție de înaltă calitate este strict ediție limitată, așa că, dacă doriți să vedeți cum arată lanțurile, mergeți la magazinul Eurovision și plasați acum comanda.

(w640) pandativ e

foto: royaldutchmint.com

Odată cu începerea concursului și cu agitația din jurul fiecăruia dintre artiștii participanți, a fost creat un calendar online la îndemână pentru a vă ajuta să urmăriți Instagram Lives, Twitter Q&A și conținutul nou al brandului pe canalul oficial de YouTube al Eurovisionului. Iată la ce vă puteți aștepta în aprilie:

6 aprilie: James Newman Live: Viața mea în muzică (ESC Instagram) 20:00 CEST

8 aprilie: VICTORIA LIVE Q&A (ESC TikTok) 20:00 CEST

11 aprilie: Destiny Q&A (ESC Instagram) 20:00 CEST

13 aprilie: Music First: Vincent Bueno (ESC YouTube) 16:00 CEST

15 aprilie: The Black Mamba Home Concert (ESC Instagram) 20:00 CEST

23 aprilie: Go_A Home Concert (ESC Instagram) 20:00 CEST

28 aprilie: Krista Calling (ESC YouTube)

Calendarul va fi actualizat pe măsură ce se confirmă planurile cu artiștii.

UER a adăugat: „Așa cum a fost anunțat anterior, toate delegațiile, artiștii și echipa de producție vor urma un protocol strict și nu vor intra în contact cu potențiali membri ai publicului în niciun caz”.